top of page
Workshops

The Shirtkitchen organiseert regelmatig workshops, waarbij je samen met familie, vrienden, collega's en zakenrelaties in een gezellige ambiance je eigen unieke shirt samenstelt. Tijdens de workshops ontwerpt iedere deelnemer zijn eigen maatshirt, wat resulteert in een unieke experience; het creëren van je eigen merk.

Onder begeleiding van onze ervaren chefs nemen wij je mee in alle stappen die een echte ontwerper ook neemt bij het samenstellen van een shirt. Echter kan je alle stappen invullen naar eigen wens. Zo krijg je een werkelijk uniek ontwerp. De kwaliteit van de shirts is ongeëvenaard en kan jaren meegaan.

De workshops kunnen plaatsvinden in The Shirtkitchen, maar ons team verzorgt ook graag workshops bij u of op locatie. 

Voor de mogelijkheden, neem contact met ons op.

image1 (2).jpeg
Workshops met vrienden/familie

Persoonlijke hoogtepunten in het leven vier je met familie en je beste vrienden. Vaak hoort bij een mooie gebeurtenis een speciaal maatshirt of maatblouse. Het ontwerpen van deze shirts en blouses gebeurt tijdens een workshop in The Shirtkitchen of op locatie.

The Shirtkitchen zorgt er voor dat je beste vrienden, je jaarclubgenoten, je sportvrienden, je familie of de getuigen van je huwelijk een onvergetelijke middag/avond krijgen. Na de workshop worden jullie ontwerpen doorgestuurd naar de productie en ontvangt iedereen binnen 3 weken zijn maatshirt of blouse

Een ervaring waarmee je de mooie momenten vastlegt!

Maatpak en maatshirt voor huwelijk bij T
IMG_1317.jpeg
Workshops voor de zakelijke markt

Heb je samen met collega's de doelstellingen behaald? Dit moet gevierd worden!

Beleef met het team een workshop; dit biedt de perfecte combinatie tussen creativiteit en sociale beleving. Op een informele manier leert iedereen elkaar beter kennen en ondertussen wordt iedereen persoonlijke geholpen door onze ervaren chefs.

Daarnaast ontvangt iedereen natuurlijk binnen 3 weken een uniek maatshirt, dat niet alleen jaren meegaat maar ook een fantastische herinnering is aan een geslaagde middag/avond.

De workshops duren gemiddeld 2 uur. We kunnen de workshops organiseren bij ons in The Shirtkitchen, maar ons team organiseert ook de workshops bij u op locatie. 

Voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Hospitality arrangement

Wil je je relaties eens op een andere manier verrassen? Tijdens een hospitality avond, bij ons in The Shirtkitchen of bij u op locatie, ervaar je samen met je relaties deze unieke ervaring. Je geeft je relaties niet alleen een unieke avond waarbij genoeg gelegenheid is om te netwerken, je geeft ze daarna een uniek cadeau. 

Na 3 weken krijgen ze namelijk een hoogwaardig en uniek maatshirt dat ze zelf hebben samengesteld. Dit staat garant voor een top-of-mind positie die aanzienlijk langer meegaat. 

De workshops duren gemiddeld 2 uur. We kunnen de workshops organiseren bij ons in The Shirtkitchen, maar ons team organiseert ook de workshops bij u op locatie. 

Voor meer informatie of voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. 

fullsizeoutput_8b47.jpeg
IMG_1314.jpeg
Netwerkavonden

The Shirtkitchen organiseert ook workshops waarvoor je je alleen of met een paar bekenden voor kunt inschrijven. Hierbij is het mogelijk dat mensen zich inschrijven die je niet kent. Dan dient de workshop meer als een netwerkbijeenkomst. Naast het ontwerpen van het maatshirt maak je kennis met elkaar en dat is bijzonder en inspirerend.

 

Het is een nieuwe vorm van netwerken; een netwerkavond in een nieuw jasje.

Klik hier voor de beschikbare data's of om u in te schrijven voor een netwerkavond.

Verschillende arrangementen

The Shirtkitchen biedt verschillende arrangementen tijdens een workshop. De workshop heeft een duur van gemiddeld 2 uur.

Standaard arrangement: vanaf €129,- p.p.

In het standaard pakket zijn de volgende faciliteiten inbegrepen:

- Een schitterend maatshirt of maatblouse;

- Koffie, thee en frisdranken;

- Kleine lekkernijen.

Compleet arrangement: vanaf €139,- p.p.

In het complete pakket zijn de volgende faciliteiten inbegrepen:

- Een schitterend maatshirt of maatblouse;

- Koffie, thee en frisdranken;

- Een heerlijk glas wijn of een biertje;

- Een uitgebreider aanbod aan lekkernijen.

Luxe arrangement: vanaf €149,- p.p.

In het luxe pakket zijn de volgende faciliteiten inbegrepen:

- Een schitterend maatshirt of maatblouse;

- Koffie, thee, frisdranken en bier;

- Keuze uit een aanbod van lekkere wijnen;

- Luxe verwennerijen.

Voor meer informatie of de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

1f6ae3415be313b3ff325d0ee9dfce76.jpg
Contact us

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page